::FrENzZ 4 eVeR::

..Our SweeTness Love..

Daisypath Anniversary tickers

Our sWeeT BAby

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, February 7, 2011

::contest :SAYA SUKA MAKAN::

Thanks to cik senah sbb sudi ajak join contest dia ni...teruja nak join..hehhe...
syarat2 mcm senang jer..jom la ramai2 join leh tgk mcm2 gelagat org2 time nak makan..
yeehaaaaa....i memang suka mkn gak....

**********

syarat-syarat dia :

contest:SAYA SUKA MAKAN.means macam selalu kan kita kalau hang out memang suka snap pic especially time nak makan. so macam snap tengah nganga nak makan burger double prosperity ke. lagi unik and cool pic tu lagi boleh menang. boleh?




follow blog Cik Senah.---> awal2 dah follow


kena letak banner kat atas kat entri korang and link kan entri contest anda  ke entri ni. letak tajuk contest :SAYA SUKA MAKAN.---> ni pun done

warganegara Malaysia and kena ada blog--->tulen Malaysia bu.

age unlimited.---> tgh ranum2 masak..hee

kena tag kawan-kawan korang sekurang-kurang nye empat/4

hadiah yang mampu bagi sticky post and duit rm30.--->rm 30 pun tetap duit gak kan..kan..

tarikh tutup 15 march 2011.---> huhuuu..sompet g ni if nak join
*
*
*
*
*
*

contest:SAYA SUKA MAKAN


kami berdua yg sgt2 suka mkn..sampai mkn beradap pun tak sempat2 nak terkam ayam golek kat dpn mata..ni pun sampai tersedak en Hubby sbb ada yg tegur mata dia dok pandang ayam golek ngan telur puyuh..hope leh laa menang..hee..


~Frenz~



~WiNk*dOne*WiNk~

::AlwAyS laUgH wHeN yOu CAn..It iS chEaP meDiCiNe::

2 comments:

cik senah said...

wow!!very nice.. buh pic kawin gitu :P

Adila Yusof said...

wah thanks tag i..insyaAllah i nak cari pic mkn ssh skit..coz time mkn lupe nak snap..ok2..i cube join this contest...thanks dear..:)

Post a Comment

PoWeReD bY ..SuMThInK2beLiVe..