::FrENzZ 4 eVeR::

..Our SweeTness Love..

Daisypath Anniversary tickers

Our sWeeT BAby

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, February 2, 2011

:::CONTEST PIC hitam putih PALING COOL:::

HA! korang berminat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni ::si gadis mata coklat::

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog  ::si gadis bermata coklat::

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*

contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


********
:::PIC hitam putih PALING COOL:::




kalu saya menang...saya nak seluar jeans panjang or per2 jer jenis seluar yg panjang byk2 utk adik saya yg tgh men'usha' aweks kat PIC ni..sbb si kecil ni sgt2 tak suka pakai seluar pendek..~~wink*wink~~


********
~~5 FrEnZZ~~
::cinta hatiku::
::cendoi manis::
::life is sweet::
::Nadhrah::
::dalam hati ada taman::
********


~~wInK..wInK** DoNe **WiNK..wInK~~


::AlwAyS laUgH wHeN yOu CAn..It iS chEaP meDiCiNe::

5 comments:

LittleSunshine said...

tq sudi tagged..akan join contest ni..wink wink..gud luck

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya ! good luck..

eezance said...

salam singgah sini.. ;)

EB said...

Salam..
Waa gmbr lawa...
Tahniah² shortlisted!!

erinn kechiik said...

gud lucks n congrats anda masuk list 25..

Post a Comment

PoWeReD bY ..SuMThInK2beLiVe..